Telefon
WhatsApp
ZAFER PARTİSİ Bafra İlçe Başkanlığı
Chakra Negatif İyon Kart

23 Aralık 2022 tarihinde, bu gün yapılan Bafra Zafer Partisi İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kongresinde Selma Siper tek liste ile seçime gitti. Seçim sonucunda oy kullanan tüm üyelerin teveccühü ile Zafer Partisi İlçe Başkanı seçildi. Seçimde yeni yönetim kurulu da belirlendi.

 

 Mevcut Başkan Hakan KESER, Haziran 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği seçimlerinde Samsun Millet Vekilliği Adaylığı için partide ki yönetim görevinden ayrılmış oldu. 

  Mevcut Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanı ve Yönetim kuruluna ve Yeni Seçilen Yönetim Kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür eder gayretli çalışmalarında başarılar dileriz. 

 

Kongrede yaptığı konuşmada Hakan Keser “Bu kutlu davada Bayrağı genç ve kadın bir neferimize teslim etmekten onur ve gurur duyuyorum. Ülkemizde ve Bafra’mızda kadınlarımızın yönetim kademelerinde her zaman görev almalarını özendirmeliyiz. Onlara fırsat vermeliyiz ”diye sözlerini tamamladı.

 

 

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanı seçilen Selma Siper ”Zafer Partisi Yönetim Kurulundan bir bayrak yarışı misali aldığımız bu önemli görevi Bafra’mızın tüm güzel insanlarına tanıtmak Zafer Partisinin fikirlerini anlatmak için daha yoğun bir çalışma içinde olacağım ve büyüklerimize layık olmaya çalışacağım. Büyük Atatürk ‘ün Türk Gençlerine armağan ettiği Türkiye Cumhuriyetine layık olduğu hizmeti vermek için fedakârlık yapacağım. Bir kadın olarak Bafra’daki bütün kadınlarımızın desteğini yanımda göreceğimden hiç şüphem yoktur.” dedi.       

 

 

      Zafer Partisi Bafra İlçe Yönetimi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği