Telefon
WhatsApp
YENİ YILA CAN DOSTLARLA GİRDİLER
Chakra Negatif İyon Kart

YENİ YILA CAN DOSTLARLA GİRDİLER

Canik Hayvanseverler Derneği üyeleri anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Dernek üyeleri 2021 yılının ilk dakikalarına sokak hayvanlarını besleyerek girdi

Canik Hayvanseverler Derneği, Samsun'da örnek teşkil etmeye devam ediyor. Dernek üyeleri 2021 yılına sokak hayvanlarına kuru mama dağıtarak girdi. Pandemi döneminde Samsun'un sadece Canik ilçesinde değil ulaşabildikleri tüm ilçe, mahalle ve kırsal kesimlerde sokak hayvanlarını unutmayan dernek üyelerinin yılbaşındaki etkinliği de takdir topladı.

'DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM'
Her canlının yaşam hakkı olduğunu belirten Canik Hayvanseverler Derneği Başkanı Cemil Güngör, “Sokak hayvanları, dertlerini anlatamaz ki size. Düşünsenize eviniz yok, hiçbir şeyiniz yok.  Kar, kış sürekli dışarıdasınız. Sokak hayvanları işte böyle zor bir durumda. O nedenle bu can dostlara sahip çıkılmalı. Özellikle de pandemi süreci içinde onların beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimizdir. Sadece bu süreçte değil her zaman kendilerini ifade edemeyen ve isteklerini söyleyemeyen dostlarımızı unutmayalım’’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği