Telefon
WhatsApp
Yaşlılar Büyükşehir ile hep zinde
Chakra Negatif İyon Kart

Yaşlılar Büyükşehir ile hep zinde

 Samsun Büyükşehir Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle yaşlılara “Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Yaşlan” teması ile yürüyüş ve kahvaltı programı düzenledi. Programda egzersiz ve spor eşliğinde vakit geçiren vatandaşlar, etkinlikten çok memnun kaldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım ve sağlık hizmetlerinden yararlanan yaşlı vatandaşlar Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği programda bir araya geldi. “Sağlık Yaşam, Sağlıklı Yaşlan” teması ile düzenlenen program kapsamında yaşlılara Millet Bahçesi’nde egzersiz ve yürüyüş yaptırıldı. 

BÜYÜKŞEHİR HEP YANIMIZDA 

Program vesilesiyle Millet Bahçesi’ni ilk kez gördüğünü ve etkinlikten çok mutlu olduğunu ifade eden Salih Bedir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bedir, “Büyükşehir Belediyesi her zaman bizim zor zamanlarımızda yanımızda. Özellikle evimize gelen çocuklarımız her ihtiyacımıza koşuyor bir dediğimizi iki etmiyor. Ne mutlu ki, böyle bir hizmet var. Ben tüm yaşlılarımız adına evimize gelen personelden amirine, memuruna, müdürüne kadar emeği geçen herkes için Mustafa Demir Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda yaşlıları selamlayan ve günün anlam ve önemi için konuşma yapan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Ergün, “Sizler bizim için kıymetlisiniz, sizlere sağlıktan temizliğe, kişisel bakımdan refakat desteğine kadar her alanda hizmet etmek bizlerin görevidir. Elimizden gelenin en iyisini yapmak ve sizlere destek olmak adına en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Bugün de burada bir olalım, birlikte olalım, bu günün anlam ve önemine uygun şekilde güzel bir gün geçirelim diye bir araya geldik. Her günümüz böyle olsun” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği