Telefon
WhatsApp
Valimiz Sayın Doç.Dr. Zülkif DAĞLI’nın ‘Ramazan Bayramı’ Kutlama Mesajı
Chakra Negatif İyon Kart

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının ardından mübarek bayram günlerine hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.

 

Millet olarak bir ve beraber olma hissiyatını en üst seviyede hissettiren bayramlar; küskünlüklerin ve kırgınlıkların yerini barışa, sevgiye ve muhabbete bıraktığı, sevinçlerin yaşandığı özel ve güzel günlerimizdendir. Manevi değeri yüksek bu günlerde dost ve kardeşliklerin en üst seviyede yaşanmasını ve bu günlerin dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Etkisi devam etmekte olan Koronavirüs salgını sebebiyle maalesef bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizi, dost ve akrabalarımızı ziyaret edemeyeceğiz. Tam kapanmanın son haftası içerisindeyiz. Salgın yayılım hızında büyük bir düşüş trendi yakalamayı başardık. Tedbirlere azami özen göstererek bu başarının sahibi kıymetli Samsunlulara teşekkür ediyorum. Kurallara titizlikle uymaya devam eder, bayramlaşmalarımızı telefon ile gerçekleştirirsek bayram sonrası bizleri çok daha güzel günlerin beklediğine yürekten inanıyorum.

 

İmkanlar ve şartlar dahilinde tüm bayramlar da olduğu gibi bu bayramda da millet olarak tarihimizden, kültürümüzden ve medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla sevgi ve muhabbetimizi pekiştireceğiz.

 

        Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Samsunlu hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği