Telefon
WhatsApp
Topsakal İddialarına Yalanlama
Chakra Negatif İyon Kart

MHP Samsun İl Başkanlığı'ndan Topsakal İddialarına Yalanlama

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, İlyas Topsakal ile ilgili basında yer alan iddialara yönelik bir açıklama yaparak, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Samsun MHP teşkilatı olarak, İlyas Topsakal'ın 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmesi sonrası şehirde seçim çalışmalarımıza başladık. Öncelikle, basında yer alan ve teşkilatlarımızla koordineli çalışmadığına dair iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtmek isteriz. İlyas Topsakal, MHP İl Başkanlığı ve teşkilatlarımızla sürekli iletişim halinde olup, seçim süreci boyunca uyumlu bir çalışma sergilemektedir." diyerek sözlerine devam etti.

 

Cumhur İttifakının 14 Mayıs’ta zaferine engel olmak isteyenlerin gayri ahlaki yollara başvurduğunu vurgulayan KANDIRA, "Samsun'da partimiz ve Cumhur İttifakı'nın yükselen gücünü demokratik yollarla durduramayanlar, teşkilatımız ve milletvekili adaylarımız arasına nifak sokarak asılsız haberlerle amaçlarına ulaşamayacaklardır. MHP ve Cumhur İttifakımızın zaferine gölge düşüremeyeceklerdir. İlyas Topsakal'ın yanı sıra diğer dokuz adayımız da partimizin koordinasyonu altında teşkilat yöneticilerimizle birlikte çalışmaktadır. Gerçekleştirilen tüm çalışmalar, haftalar öncesinden oluşturulan seçim koordinasyon ekiplerimiz tarafından planlanmaktadır.

 

Maalesef bazı kesimler unutmamış olsa bile, 6 Şubat'ta asrın en büyük felaketini yaşamış bir toplum olarak, önceliğimiz liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin belirttiği gibi, memleketimiz ve memleketimizin insanıdır. Bu nedenle, seçim çalışmalarımızı son derece hassas bir şekilde yürütmeye gayret ediyoruz. Bu nezaket, bazı tarafları rahatsız etse de, acıları taze olan felaketi gölgelememek adına bütün adaylarımız itidalli davranmaktadır.

 

Hiçbir aday, İl Başkanlığı'nın yönergelerinin dışına çıkmamakta, teşkilat ve aklıselim çerçevesinde hareket etmektedir. Değerli dokuz milletvekili adayımız, 14 Mayıs'ta zafer sancağını burçlara dikmek için var güçleriyle birlikte mücadele etmektedir. Bu vesileyle, asılsız haberlere itibar etmemenizi ve partimizin ve Cumhur İttifakı'nın Samsun'daki çalışmalarını daha yakından takip etmenizi önemle rica ederiz. " dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği