Telefon
WhatsApp
Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Chakra Negatif İyon Kart

Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, kendi sahamızda 1-0 kazandığımız Tuzlaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Tuzlaspor A.Ş. maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Kariyerim boyunca sonucuna en üzüleceğim maçlardan biri olacaktı. Son dakikada faulün ardından gelen ve iptal edilen golle ilgili ve oyunla ilgili oyuncularımla konuşacağız. Çok çalıştılar, çok emek verdiler. Ama her zaman şampiyon gibi oynamak zorundayız. Tam bir denge oyunuydu. Erken bulduğumuz golün ardından Tuzlaspor'un önde baskı yapmaması bizim geniş alanlar bulmamızı engelledi. Savunmada dengeyi hiç bırakmamamız da bir kazaya imkan vermemek içindi. İyi oynamadık ama bu final haftalarında iyi oyundan ziyade galibiyetler önemli” dedi.

 

Rakiplerimizin sonuçlarına göre Süper Lig'e çıkmayı BAY haftasında bile garantileyebileceklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Sonucu elbette Allah bilir ama ‘Şampiyon olarak’ Süper Lig'e çıkmamız için sanıyorum yalnızca bir 90 dakikamız kaldı. Bu galibiyeti, Samsun kenti ve Samsunspor için çok büyük yatırımlar yapan, bu süreçte kimi zaman yalnız kalan başkanımız Yüksel Yıldırım'a armağan ediyoruz. Şimdi 3 gün izin yapacağız. Önümüzdeki hafta BAY geçeceğiz. Rakiplerimizin sonuçlarına göre Süper Lig'e çıkmayı BAY haftada bile garantileyebiliriz. Ama biz şampiyon olarak çıkacağız. Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığa giden yolun ilk adımlarını Samsun'da atmıştı. Dünyada çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağan eden ilk lider. Cumhuriyetin 100. yılında, Samsun'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, şampiyonluğu resmen kazanmak çok anlamlı olacak. Başkanımıza ve Samsunspor taraftarlarına verdiğim sözü tutuyor olduğum için gururlu, bu büyük başarının parçası olduğum için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği