Telefon
WhatsApp
Taleplerimiz olumlu sonuçlar elde etmiştir
Chakra Negatif İyon Kart

Ayvacık Ziraat Odası olarak Sayın Bakanlarımıza, Sayın TZOB Genel Başkanımız Ş.Şemsi Bayraktar Beyefendiye İsrail sazanı ile alakalı bugüne kadar yapmış olduğumuz taleplerimiz olumlu sonuçlar elde etmiştir.

TZOB Genel Başkanımız Sayın Ş. Şemsi Bayraktar Beyefendinin yakın ilgi ve alakasıyla Türkiye genelinde ve Ayvacık ilçemiz Hasan Uğurlu ile Suat Uğurlu baraj göllerinde yerli balık türlerimizin neredeyse tamamen yok etmiş olan İsrail sazanının göllerimizden arındırılması projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından müjdeli haber verilmiştir.

İsrail sazanı konusunda bilimsel çalışmaları ile bizlere her daim destek olan 19 Mayıs Üniversitesi Fen –Edebiyat Fakultesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nazmi Polat hocamıza ve ekibine Ayvacıklılar adına şükranlarımızı arz ediyoruz.

Ayrıca Türk Çiftçisinin her daim yanında olan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli Beyefendiye , TZOB Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayrakta Beyefendiye, Samsun Tarım İl Müdürümüz Sayın İbrahim Sağlam Beyefendiye ve İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Barış Padem Beyefendiye Ayvacıklı çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği