Telefon
WhatsApp
Şen,
Chakra Negatif İyon Kart

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, esnafın kan ağladığını belirterek, "Samsun, sadece koronavirüs salgınında değil, ekonomik sıkıntıların en fazla hissedildiği ilk beş şehri arasındadır." dedi

 

SALGIN KRİZİ AĞIRLAŞTI

Türkiye'de son yıllarda ekonomik buhran yaşandığını ifade eden Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, "Koronavirüs salgını nedeniyle mecbur kalınan kısıtlamalar, yaşadığımız ekonomik krizi daha fazla hissettiğimize neden oldu. Esnaf kan ağlarken, salgın bu krizi daha ağır boyutlara ulaştırdı" diye konuştu. 

 

ŞEN, "MAKYAJLA DÜZELMEZ"

Küçük esnafın Türkiye'nin ekonomik aynası olduğunu vurgulayan Başkan Faruk Şen, "Bu aynadaki görüntü çok vahim. Öyle makyajla falan düzelmiyor. Açıklanan paketler bırakın esnafı sıradan vatandaşın zorunlu giderlerini karşılamaya yetmiyor. Samsun'da çarşıya çıkıp esnafa destek paketlerinden memnun musunuz diye sorsalar, bir tane 'Memnunum' diyen çıkmaz" şeklinde konuştu.

 

HEM SALGIN HEM KRİZDE İLK BEŞ

Başkan Şen, Samsun'un koronavirüs salgınında en çok vaka olan ilk beş il arasında olduğunu hatırlatarak, "Normalleşme için hep birlikte hareket etmeliyiz. Halkımız tedbirlere uyarak salgının boyutunu düşürecektir. Ancak Samsun, sadece virüste değil ekonomik sıkıntılarda da ilk beş şehir arasında. Ekonomik sorunların çözümü, sorunu yaratan yöneticilerle mümkün değil." dedi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği