Telefon
WhatsApp
Samsunspor’un hak ettiği Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum.
Chakra Negatif İyon Kart

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsunspor’un Kuruluş Yıl Dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “30 Haziran 1965’te kurulduğu günden bu yana sayısız başarılar kazanmış ve şampiyonluklar yaşamış Samsunspor’un Türk futbolunda önemli bir yeri vardır. Samsunspor’umuz 56 yıllık geçmişinde, taraftarlarını sevindiren sonuçlar aldığı kadar tarifi zor acılar da yaşamıştır. 20 Ocak 1989’da meydana gelen elim kaza dolayısıyla yaşadığımız büyük acı bugün bile tazeliğini korumaktadır. Bu vesileyle üzücü kazada hayatını kaybedenleri rahmetle, yaralananları bir kez daha saygıyla anıyorum.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Samsunspor’umuz tarihinden aldığı güçle büyük başarılar hedeflemektedir. Tam 56 yıldır Samsunspor’un başarısı için mücadele eden bütün sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve büyük Samsunspor taraftarlarına gönülden teşekkür ediyor, takımımızın gelecek sezonda hak ettiği Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum.

Samsunspor’umuzun Kuruluş Yıl Dönümü’nü en içten dileklerimle kutluyor, takımımıza başarılar diliyorum.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği