Telefon
WhatsApp
Samsun'un öz mü öz yerli mi yerli evladıyım
Chakra Negatif İyon Kart

Samsun'un öz mü öz

yerli mi yerli evladıyım

 

"Samsun'un, Ayvacık'ın öz mü öz, yerli mi yerli evladıyım" diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, "Her ne olursa olsun vatandaşımın hakkı yenilmişse, taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı'ndaki muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde buluştu.

BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Cumhur İttifakı'nın ortağı Büyük Birlik Partisi'nin ilk defa 'baraj sorunu' olmadan seçime gireceğini, mevcut listeler içinde 'en yerli ve milli adayın' kendisi olduğunu dile getirdi.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ

DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK

Samsun'un, Ayvacık'ın, Çarşamba'nın, Salıpazarı'nın yereldeki tüm sorunlarına çare olabilmek, sesini duyurabilmek için her platformda vatandaşın, esnafın, çiftçinin, köylünün, tarım danışmanlarının hakkını savunduğunu, gerekse Ankara'da gerekse de TBMM'de tüm siyasi partilerin tek tek kapısını çalarak yerel halkın ve çiftçinin sorunlarını çözmek için var gücüyle mücadele ettiğini belirtti.

BBP'li Erdal Avcı, "Köylüm, vatandaşım beni bilir. Şehit aileleri, gariban fukara beni bilir. Her ne olursa olsun vatandaşımın hakkı yenilmişse, taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Takdir yüce halkımın ve çiftçimizindir" diye konuştu.

KÜRSÜDE ÇİFTÇİNİN

HAKKINI KİM SAVUNUR?

"Samsun'un, Ayvacık'ın öz mü öz, yerli mi yerli evladıyım" diyen Erdal Avcı, şöyle konuştu; "Beni kardeşiniz, evladınız gibi düşünün. Köylümün dertlerini, sıkıntılarını biliyorum. Samsun'un sorunlarını biliyorum. Seçimden seçime karşınıza çıkmıyorum. 14 Mayıs'ta sandığa gideceksiniz. Oy pusulasını elinize aldığınızda kendinize şu soruyu sorun; 'Ben Meclis'te kimin kapısına gitsem, benim derdime çare olur. Hastamla ilgilenir. Kürsüde çiftçinin hakkını kim savunur.' Hemşehrim sandıkta inanıyorum ki; Erdal kardeşinize sahip çıkacaksınız."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği