Telefon
WhatsApp
SAMSUN'DA FUTBOL YAZ ŞENLİĞİ BAŞLADI
Chakra Negatif İyon Kart

SAMSUN'DA FUTBOL YAZ ŞENLİĞİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) iş birliği ile Romatem sponsorluğunda düzenlenen Futbol Yaz Şenliğinde sporcular sahalara merhaba dedi.

Küçük Dev Adamlar kategorisinde (2009 doğumlu) 42 takım, Mini Minikler (2010 doğumlu) 36 takım ve Süper Mini Minikler (2011-2012 doğumlu) 36 takım, toplam 114 takım 2 bin 280 sporcu ile dev şenlik başladı.

İlkadım Suni Çim Saha'da düzenlenen Futbol Şenliğine, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim GÜVEN, TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı BAYRAK, Futbol İl Temsilcisi Hasan ÖZBULUT, kulüp antrenörleri ve sporcular katıldı.

Müsabakalar öncesi İl Müdürü KASAPOĞLU, TFF Bölge Müdürü İbrahim GÜVEN ve TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı BAYRAK hakemlere ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek, sporculara başarılar dilediler.

Turnuva, Süper Mini Minikler kategorisindeki takımların karşılaşmaları başladı. 5 Ağustos tarihinde final müsabakalarının oynanmasının ardından kategorilerinde Şampiyonlar belirlenecek.

 

 

 

 

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği