Telefon
WhatsApp
Samsun'da Akademik Kariyer Yapmak İsteyen Öğretmenlere Müjde
Chakra Negatif İyon Kart

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Arasında Lisansüstü Eğitim İşbirliği Protokolü İle Öğretmenlere Özel Kontenjan Ayrılacak ve Yüzde 30 İndirim Sağlanacak.

 

            Samsun Valiliği himayelerinde, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli okul yöneticileri ve öğretmenlerin Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin açacağı lisansüstü programlara başvurabilmesine ilişkin olarak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hazırlanan Lisansüstü Eğitim Protokolü, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla imzalandı.

 

            Bu protokolle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli eğitimcilerimizin lisansüstü eğitim alarak, görev alanları ile ilgili konularda yeterliliklerini artıracaklarına ve uzmanlaşacaklarına inandığını belirten Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, eğitimcilerimizin protokol kapsamında alacakları lisansüstü eğitim ile yetinmeyip ardından doktora eğitimine de devam etmelerini temenni ettiklerini ve bunun da eğitimin kalitesinin artmasına olumlu katkılar sunacağını ifade ederek, protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

 

            Protokol kapsamında Samsun'da görev yapan öğretmenlere lisansüstü eğitimleri için özel kontenjan ayrılacak olup yüzde 30 indirim sağlanacak.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği