Telefon
WhatsApp
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 15 Temmuz Mesajı yayınladı
Chakra Negatif İyon Kart

Türk milletinin binlerce yıllık tarihi, büyük savaşlar ve zorlu mücadelelere tanıklık etmiş emsalsiz destanlarla doludur.

Ülkemiz siyasi tarihi içerisinde birçok darbeye şahitlik etmiş, ancak böylesi bir hainlikle karşılaşmamıştır. Milletin askeri gibi görünen hainler; dâhil oldukları örgütün planları için kamu kuruluşlarını, havaalanlarını, yolları ve köprüleri kapatarak kendilerine karşı gelen milletimize silah doğrultmaktan çekinmemişlerdir.

O gece milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine çocuk, genç, yaşlı ellerinde bayraklarla Türkiye'nin önünde hiçbir engel tanımadan yoluna devam edeceğini tüm dünyaya duyurmuştur.

Bu kalkışma ülkemiz içerisinde değil tüm dünyadaki darbeci zihniyetlerinin hüsranla karşılaştığı bir tarih olmuştur. 15 Temmuz’da sadece bir zafer değil; milletin kaderi, geleceği ve vatan toprakları da kazanılmıştır.

Kutlu zafer yolunda 251 vatan evladımız şehit olurken binlerce vatandaşımız da gazilik mertebesine ulaşmıştır. Ama biz biliyoruz ki "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Devletimizin her türlü terör unsurlarıyla mücadele ettiği bu dönemde desteğimizi daima sürdüreceğiz. Çünkü bu vatan, bu gelecek ve bu coğrafya bizim.

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yine aynı irade aynı cesaret ve aynı imanla Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, vatanımızın geleceği, bekası, huzuru için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği