Telefon
WhatsApp
MHP Samsun İl Başkanlığı Büyük Kurultaya Hazır!
Chakra Negatif İyon Kart

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak başkanlığında pandemi kuralları gereği online olarak düzenlenen toplantıyla MHP Samsun Üst Kurul Delegeleri ve Samsun İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

 

Karapıçak, toplantı sonrası yaptığı açıklama da 'İstiklal için birlik, istikbal için dirlik' sloganıyla 18 Mart 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak olan ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin tek aday olduğu Büyük Kurultay için MHP Samsun İl Başkanlığı olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını, köklü bir geçmişe sahip olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığında siyaset yapmaktan gurur ve onur duyduklarını belirtti.

 

Samsun İl Başkanlığı Liderinin Emrinde!

 

Toplantının devamın da Karapıçak,"30 Üst Kurul Delegemiz ile 18 Mart günü büyük bir heyecan ve coşkuyla yapacağımız toyumuz da Samsun'un Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde olduğunu bir kez daha gösterecektir. Şer odaklarının söylemlerine aldırmadan Başbuğ Türkeş'in "Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz." sözündeki anlam ile Türk Milleti'nin beka mücadelesinde yol başçı olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Dava arkadaşlarımız ile "Kazanan Türkiye" olacaktır." dedi.

 

Büyük Kurultayımız Türkiye'ye Hayırlı Olsun.

 

Karapıçak, "Beka söz konusu olduğunda "Canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri vardır" diyen Liderimiz Devlet Bahçeli'nin daima bir adım gerisinde olduğumuzu tekrar ediyor, Perşembe günü gerçekleşecek kurultayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum." dedi.  

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği