Telefon
WhatsApp
MHP Milletvekili Samsun sıralı listesi belli oldu
Chakra Negatif İyon Kart

14 Mayıs seçimlerine 38 gün kala MHP, milletvekili aday listesini açıkladı. Gelişmeyi ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın duyurdu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yalçın, aday listesi çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

 

7 NİSAN'DA YSK'YA SUNULACAK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz milletimize takdim edeceğimiz aday listemizin çalışmaları tamamlanmıştır. Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu; gerek parti tabanının ve teşkilatlarımızın genel temayülünü, gerekse kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak büyük bir ciddiyet ve titizlikle mesai sarf etmektedir. Seçim takvimi gereğince MHP’nin milletvekili aday listesine bugün nihai şekli verilecek ve 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak” ifadelerine yer verdi.

 

İŞTE MHP'NİN MİLLETVEKİLİ  SAMSUN ADAY LİSTESİ

SAMSUN

 

1 İLYAS TOPSAKAL 2 ABDULLAH KARAPIÇAK 3 HÜSEYİN DEMİR 4 BERFİN KARA 5 YUNİS AKSU 6 YAŞAR DURSUN 7 İBRAHİM YÜKSEL 8 HAMİ KORKMAZLI 9 ABDÜLVAHİT VARDAR

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği