Telefon
WhatsApp
KULÜBÜMÜZ, SAMSUN BAROSU İLE PROTOKOL İMZALADI
Chakra Negatif İyon Kart

Kulübümüz, Samsun Barosu ile 2022 – 2023 sezonunda geçerli olmak üzere oda üyelerine kombine ve loca satışlarında yüzde 10 indirim protokolü imzaladı.

 

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen protokol imza törenine, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli, Samsunspor Kulübü Derneği Eğitim ve Sosyal Projeler Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basketbol Şubesi Başkan Yardımcımız Arzu Uslu, Samsunspor Kulübü Derneği Hukuk İşleri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz Zafer Erdoğan’ın yanı sıra Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Av. Gürcan Çaylık, Av. Selen Büke Sümer, Av. Kutluhan Gökçe de katıldı.

 

Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran protokolün hayırlı olmasını dileyerek yeni sezonda Samsunspor'un şampiyon olmasını diledi.

 

Başkan Vekilimiz Veysel Bilen de, Samsun Barosu’nun Samsunspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluğun en çok Samsunspor’a yakışacağını söyledi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği