Telefon
WhatsApp
Köktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı
Chakra Negatif İyon Kart
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: 
Devlet ve millet olarak hayatımızda gördüğümüz en alçak, en sinsi, en kalleş saldırılardan biri olan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde; gözlerini kırpmadan seve seve ülke ve millet için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. 
2016 yılının 15 Temmuz gecesi; ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, millî birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı, büyük ve güçlü Türkiye yürüyüşünü ortadan kaldırmayı hedefleyerek millî iradeyi yok etmek isteyen devlet içine sızmış FETÖ hainlerinin darbe girişimi; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi de aziz milletimizin istiklâline, istikbaline ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. 
15 Temmuz, demokrasi mücadelemizin en önemli kırılma noktalarından biridir. Milletimiz, eşsiz irfanıyla darbenin ilk saatlerinden itibaren, işte tüm gerçekleri görmüş ve hemen harekete geçmiştir. O gece milletimiz kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla nesiller boyu hatırlanacak büyük bir zafere imza atmıştır. 15 Temmuz, tıpkı İstiklal Harbimiz gibi, Türk milletinin topyekûn kıyamıdır, şahlanışıdır. 
Bu anlamda 15 Temmuz'un unutulmasına, unutturulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. O gece nasıl gelecek nesillerin rahat uyuması, istiklalimiz, istikbalimiz için milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tuttuysak yine aynı inanç ve ruh ile nöbette olacağız.
Bu vesileyle Allah’ın yardımı ve milletimizin cesaretiyle başarısızlığa uğrattığımız darbe girişimi sırasında hainlerin kurşunları ve bombalarıyla şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, gazilerimize de şifalar ve uzun ömürler diliyorum. 
Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin, aziz milleti, ülkemizi ilelebet korusun, muhafaza etsin."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği