Telefon
WhatsApp
‘Kar gelmeden biz geldik’
Chakra Negatif İyon Kart

‘Kar gelmeden biz geldik’

 

Sevdamız Samsun Platformu, ‘Minikler Üşümesin’ projesinin 5. yılında ilk durağını Terme Ambartepe Eroğlu İlkokulu olarak belirledi. Platform üyeleri, ‘Kar gelmeden biz geldik’ sloganı ile miniklere atkı, bere ve polar hediye etti

 

‘HERKESİN ASLİ GÖREVİ’

Sevdamız Samsun Platformu’nun geleneksel hale getirdiği ‘Minikler Üşemesin’ projesinin 5. yılında ilk durak Terme Ambartepe Eroğlu İlkokulu oldu. Eğitim gören miniklere atkı, bere ve polar hediye edildi. ‘Kar gelmeden biz geldik’ sloganı ile 5. yılın ilk etkinliğinde minik öğrenciler aldıkları hediyeler ile büyük mutluluk yaşadılar. Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza her alanla el uzatmak, memleketini seven herkesin asli görevidir” dedi.

 

‘UZAK KÖYLER ÖNCELİĞİMİZ’

Samsun’un en uzak köylerine gitmeye öncelik verdiklerini belirten genel başkanı Nuri Seven, “Şehir merkezine uzak, özellikle kış şartlarında ulaşımı zor olan köy okullarındaki çocuklarımıza hediyeler götürmek bizlerden daha çok hediye alan çocuklarımızı mutlu ediyor. Bu nedenle yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte etkinlik alanlarımızı belirlerken bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

MEB İLÇE MÜDÜRÜ DE KATILDI

Ambartepe İlkokulu’nda düzenlenen hediye dağıtım etkinliğine Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMTER) Başkanı Recep Ormancı, Sevdamız Samsun Platformu Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Coşkun, Sevdamız Samsun Platformu Basın ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataseven ve Sevdamız Samsun Platformu Gençlik Meclisi Başkanı Caner Alper katıldı. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği