Telefon
WhatsApp
KADER ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI
Chakra Negatif İyon Kart

KADER MAHKÛMLARI DERNEĞİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ÇOK ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI.
Kader Mahkûmları Derneği Genel Başkanı Necdet YÜKSEL konu hakkında şunları söyledi. Değerli dostlarım; Öğretmenler anaokulundan başlayarak ülkemizin ve milletimizin gelişmesinde emeği olan her meslekte insanımızı sabırla yetiştiren çok değerli ve her daim eli öpülesi büyüklerimizdir.
Öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle değil her zaman hatırlamalı ve onlara hak ettiği saygıyı bir gün değil yılın her günü göstermeliyiz.
Biz Kader Mahkûmları Derneği olarak bu anlamlı gün münasebetiyle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve bütün öğretmenlerimizin anısına Beylik Düzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışanlarının desteği ile çok anlamlı ve değerli olduğunu düşündüğümüz bir etkinlik düzenledik.
Allaha şükürler olsun ki bu gün hepimizin gelişmesinde ve hayata atılmamızda emekleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ münasebetiyle ülkemizin her köşesinde bulunan ceza evlerinde kalan kader mahkûmlarına ve onların ailelerine derneğimize yazdıkları mektuplarda talep ettikleri kişisel ihtiyaçlarını ve okumaları için yüzlerce kitabı 1000 koli içinde adreslerine gönderdik.
Değerli dostlarım; Bugün beni en çok mutlu eden konu 1000 adrese gönderilen yardım kolisini kargo araçlarına yüklerken kolileri elden ele taşıyan değerli öğretmenlerimizin, dernek üyelerimizin ve gönüllülerimizin yüzlerindeki mutluluk ifadesidir. Demem o ki yapılan her güzel iş insanı huzurlu ve mutlu kılar.

Ben bu güzel etkinliğin yapılmasında emeği geçen bütün başta Beylik düzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Personeline Derneğimize destek veren bütün gönül dostlarına yürekten teşekkür ediyorum. Kader Mahkûmları Derneği olarak bundan sonrada özel günlerde ilgili sivil toplum örgütleri ile benzer etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile başta ahrete intikal eden bütün öğretmenlerimize Allahtan rahmet, hayatta olan öğretmenlerimize sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği