Telefon
WhatsApp
HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASINDA SAĞLIKÇILAR UNUTULMADI
Chakra Negatif İyon Kart

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASINDA SAĞLIKÇILAR UNUTULMADI

 

 

 

                Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Samsun' da organize edilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri tarafından Tekkeköy ilçesinde bulunan tüm sağlık personelimiz için el emeği göz nuru hediyelikler hazırlandı. Hediyelerin üzerinde “İyi ki Varsınız” etiketleri yer aldı.

 

 

 

                Hazırlanan hediyelikler İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hatice ERTETİK Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatih GÜNGÖR, Müdür Yardımcıları Mustafa ŞEKER, Hayrettin EREN Usta Öğreticiler Rukiye KAYNAR ve Emel ŞAHİN tarafından Tekkeköy Sağlık Grup Başkanı Dr. Tanju BİLGİN ‘e takdim edildi.

 

 

 

                Dr. Tanju BİLGİN hediyeler için teşekkür etti “Bu zorlu süreçte sağlık personellerinin düşünülmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

 

 

 

                İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hatice ERTETİK de “Bu sıkıntılı süreçte sağlık personeline emeklerinden dolayı Tekkeköy Milli Eğitim Personeli adına Dr. Tanju BİLGİN’ e teşekkür etti. Daha sonra hediyeler merkezde bulunan personele ve diğer sağlık ocaklarındaki personellere Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri tarafından takdim edildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği