Telefon
WhatsApp
HALKIN KARŞISINA ÇIKACAK YÜZÜ OLMAYANLAR TROLLERİYLE GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYOR
Chakra Negatif İyon Kart

HALKIN KARŞISINA ÇIKACAK YÜZÜ OLMAYANLAR TROLLERİYLE GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYOR

2018 yılı Milletvekili seçimlerinde Samsun’da % 51,9 oy alarak 5 milletvekili çıkaran Adalet ve Kalkınma Partisi o tarihten sonra her geçen gün kan kaybetmiş ve bugün maalesef Milletvekilleri sokağa çıkamaz , halkın sorunlarını dinleyemez olmuştur. 

Uzun yıllar en büyük desteği İktidar partisine veren seçmenimiz gerek Merkezi İdarenin gerekse Belediyelerin üvey evlat muamelesine maruz kalmış salgınla mücadeleden daha çok bürokratik zorluklarla uğraşmak zorunda bırakılmıştır.  

Şehrimiz yatırım beklerken mevcut imkanlardan da mahrum bırakılmış, birçok kamu kuruluşunun bölge müdürlükleri başka şehirlere taşınarak , ilçelerdeki kamu kuruluşların bir kısmı da kapatılarak Samsunlu cezalandırılmıştır.

Nasıl olsa bu halk bizi seçer diye sadece kendi kişisel hesaplarını takip eder hale gelen bir kısım Milletvekili aylardır ortada gözükmez iken İYİ Partili vekillerimiz Sn.Erhan Usta ve Bedri Yaşar gerek mecliste gerekse Samsun sokaklarında sürekli halkın sorunları , şehrin dertleri ile dertlenip çözüm aramış ve Şehrimize zararı olacak her türlü karara karşı varını yoğunu ortaya koyarak mücadele etmişlerdir. 

En son Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün başka bir ile taşınması olayında 5 AKP vekili tek kelam etmez iken konuya duyarlı vekilimiz Erhan Usta gerek mecliste gerek sosyal medyada konuyu gündeme getirmiş sadece birkaç basın kuruluşunun aynı hassasiyeti göstermesi dışında herkesin üç maymunu oynaması ve özellikle iktidar kanadından tutarsız açıklamaların yapılması neticesinde Şehrimizin sahipsiz kendisinin yalnız bırakıldığını ve kendisine Telekom Bölge müdürlüğünün taşındığı bilgisinin geldiğini üzülerek beyan etmiştir. 

Milletvekillerinin asli görevi Şehirlerinin sorunlarını takip etmek , kalkınmalarına katkı sağlamaktır. Bu Ülkenin ekonomik sorunlarının çözümü konusunda gösterdiği çabanın yanında Şehrimizin her derdi ile dertlenen bir Milletvekili olarak gurur duyulacak mücadeleyi veren Sn . Erhan Usta’ya muhatabı siyasiler yüzleri olmadığı için tek kelam edemezken son yıllarda sıkça görmeye alıştığımız paralı troller vasıtası ile çamur atmaya , Sn . Erhan Usta’nın Şehrimizin menfaatine olan çabalarına hakaret etmeye başlamışlardır .

Bilinmeli ki iyiliği cesaretle birleştiren insanlar , böyle acizlik içeren paylaşımlar karşısında çok daha kararlı ve örgütlü mücadele ile gereken cevapları halkın yanında onlarla birlikte omuz omuza verecektir. 

Başını kuma gömen , icazet almadan sesi soluğu çıkamayan , derdi olanların sorununu hep bir karşılıkla çözmeyi , nepotizmi siyasi ahlak zannedenler ancak troller vasıtası ile gündem yaratabilirler .

19 yıllık iktidarları boyunca karşılıklı tartışma kültürünü ortadan kaldıran sadece kürsüden esip gürleyerek siyaset yürütenler artık ne halkın arasına ne de kürsülere çıkamaz olmuş bu işi de taşeron trollere devretmiştir. 

Türk Telekom Bölge Müdürlüğü , Milletvekilimiz olayı sahiplenmemiş , bazı basın organları da gündeme getirmemiş olsaydı bugün Samsun’dan taşınmış olacaktı işin özü budur .  

 

İYİ PARTİ SAMSUN İL BAŞKANİ

HASAN AKSOY

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği