Telefon
WhatsApp
‘Dünya Çevre Günü’ne anlamlı kutlama
Chakra Negatif İyon Kart

‘Dünya Çevre Günü’ne anlamlı kutlama

Birleşmiş Milletler tarafından dünya üzerindeki biyoçeşitliliğin korunmasının önemine dikkat çekmek amacıyla kutlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 

4 Haziran'da başlayacak kutlama programı Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilecek.

Etkinlikler çerçevesinde çevreye duyarlı bez torba, bez şapka, çevreyle ilgili broşürler ve yapboz dağıtımı gerçekleştirilecek.

Atakum Sanat Merkezi’nin bahçesine Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, atıklardan eser yapan İlker Çorbacı ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü stant açacak. Kurulan stantta atıklardan eserler yapan İlker Çorbacı eserleri sergilenecek.

Etkinlikler çerçevesinde 5 Haziran'da da Sevgi Kafe’nin önünde Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı dalgıç ekipler “5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinliği” ne vurgu yapmak amacıyla saat 10.00-12.00 arasında “Dip Tarama Faaliyeti” gerçekleştirecek. 

Etkinlikte stant açılarak deniz dibinden çıkarılan atıklar sergilenecek ve çevreye duyarlı bez torba, bez şapka, çevreyle ilgili broşürler ve yapboz dağıtımı gerçekleştirilecek.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği