Telefon
WhatsApp
Çiftçilerimize Önemli Uyarı
Chakra Negatif İyon Kart

ÇKS Başvuruları 30 Haziran 2021 Tarihinde Sona Erecektir

 

 

 

2021 Yılı Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Kayıtları 30 Haziran 2021 Tarihi Mesai Bitiminde Sona Erecektir.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim SAĞLAM; “30 Aralık 2014 tarih ve 29221 Mükerrer Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre,

 

Üretim yılına ilişkin çiftçi başvuruları üretim yılının 30 Haziran tarihinde sona erer. Çiftçilerin bu tarihten sonra sahip oldukları veya kiraladıkları tarım arazileri hariç olmak üzere ÇKS’ye yeni bir çiftçi ve arazi kaydı yapılamaz. Ancak çiftçiler, içinde bulunulan üretim yılında ÇKS’ye kayıtlı tarım arazileri üzerindeki üretim bilgilerinin güncellenmesini, üretim yılının 15 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında yapabilirler. Mücbir sebeplerden kaynaklanan üretim bilgisi değişiklikleri üretim yılı içerisinde yapılabilirler.

 

Bitkisel Üretime Dayalı Desteklemelerden yararlanmak isteyen üreticilerimizin 30 Haziran 2021 Çarşamba gününe kadar başvurularını yapmaları gerekmekte olup güncellemelerini yapmayan çiftçilerimiz hiçbir bitkisel desteklemeden faydalanamayacaklardır.” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği