Telefon
WhatsApp
Bugün hukuku ayaklar altına alanlar, günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek!
Chakra Negatif İyon Kart

Bugün hukuku ayaklar altına alanlar, günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek!

Atakum Belediyesi’nin vergi ve harç hesaplarına hukuksuz bir şekilde haciz konması ve ardından yaşanan sürece ilişkin bir açıklama yapan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “bugün hukuku ayaklar altına alanlar, günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek” dedi.

CHP’li Hancıoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Yapılan son yerel seçimlerde kaybettiği belediyelere türlü siyasi baskı ve kumpaslar kurmaya çalışaniktidar, artık hukuku da ayaklar altına almıştır.

Atakum Belediyesi’ne ait vergi ve harç hesaplarına, haciz işlemi uygulanamayacağı kanunda açıkça yazılı olduğu halde haciz işlemi uygulanması, düpedüz kanunsuz bir eylemdir.

Hukuki açıdan hiçbir dayanağı bulunmayan bu kararın ve devamındaki sürecin, siyasi bir kumpas olduğu net bir şekilde ortadadır.

İktidar, Millet İttifakı belediyelerine bu ve buna benzer kumpaslar kurmaya çalışsa da her defasında hukuksuzluk gün yüzüne çıkartılmıştır.

Millet İttifakı belediyelerine yönelik olarak uygulanan siyasi baskı ve hukuksuz fiiller, özünde millet iradesini hedef almaktadır ve oy vermiş olsun yada olmasın, o belediyeden hizmet alması gereken bütün yurttaşlarımızı cezalandırmayı, hizmetlerden yoksun kılmayı amaçlamaktadır.

Milletimizin, yerel yönetimler konusunda ortaya koyduğu iradeyi ve hukuku ayaklar altına alarak, baskıyla, kumpaslarla iktidarını sürdüreceğini zannedenlerin evde yaptıkları hesap çarşıya uymayacak!

Milletimiz, sandıkta gereken cevabı verecek.

Bugün siyasi çıkar, ihtiras ve ikbal sevdasıyla hukuku ayaklar altına alanlar da günü geldiğinde yargı önünde hesap verecek!”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği