Telefon
WhatsApp
Binance’ın ülkedeki faaliyetlerini yasakladı.
Chakra Negatif İyon Kart

Günde 2 milyar dolarlık işlemin yapıldığı ünlü kripto para borsası Binance’a karşı ABD, Japonya ve Almanya’nın ardından şimdi de İngiltere harekete geçti ve Binance’ın ülkedeki faaliyetlerini yasakladı. Öte yandan Binance, Kanada Ontario'daki operasyonlarını durdurdu.İngiltere sermaye piyasalarının düzenleyici kurumu FCA, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’ın ülkedeki faaliyetlerini yasakladı.

İngiltere’nin hamlesinin ardından en popüler kripto paralardan Bitcoin yüzde 1.4 gerileyerek 34 bin 200 doları gördü.Reuters’ın haberine göre FCA Binance’ın regüle edilmiş bir faaliyet yapamayacağını duyurdu ve dünyada giderek daha fazla inceleme altına giren bu platforma karşı kullanıcıları uyardı. Günde 2 milyar dolarlık işlemin yapıldığı Binance’a karşı ABD, Japonya ve Almanya’nın ardından İngiltere de harekete geçti.

 

KARA PARA ŞÜPHESİ

Binance, FCA’nın kararından sonra yaptığı açıklamada, Binance.com internet sitesinde sunulan hizmetleri etkilemeyeceğini ifade etti. Binance şirketi sözcüsü, “Düzenleyicilerle çalışırken iş birliğine dayanan bir yaklaşımı benimsiyoruz ve koşullara uyma yükümlülüklerimizi çok ciddiye alıyoruz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği