Telefon
WhatsApp
23 madalyayla döndüler Samsunu gururlandırdılar
Chakra Negatif İyon Kart

23 madalyayla döndüler Samsun’u gururlandırdılar

Türkiye Atlama Şampiyonası’nda Samsun’u temsil eden sporcular büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada 23 madalya kazanan 15 sporcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Demir, uluslararası yarışmalara katılacak milli sporculara başarılar diledi.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 7-10 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlediği Türkiye Atlama Şampiyonası’na Samsunlu sporcular damga vurdu. Keçiören Etlik Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan kule ve tramplen atlama şampiyonasına katılan Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü’nden 15 sporcunun tamamı madalya kazandı. Yaş kriterlerine göre sporculardan 4’ü uluslararası yarışmalarda Samsun’u temsil edecek.

Şampiyonadan 10 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 23 madalyayla dönen sporcular, baş antrenör Caner Keleş ve Yasin Muhammet Gündoğdu ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette şehri gururlandıran sporcuları tebrik eden Başkan Demir, ulusal ve uluslararası yarışmalarda şehri temsil edecek sporculara çeşitli hediyeler takdim edip başarılar diledi.

Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü daha önce de 14 sporcu ile katıldığı Ahmet Öktü Sezonu Çanakkale Zafer Kupası’nda 7 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazanmıştı. 3 sporcu milli takım barajını geçerek Sırbistan Balkan Şampiyonası, Bulgaristan Sofia Diving Cup ve İtalya’da düzenlenen Roma Comen Cup’da Türkiye’yi ve Samsun’u temsil etmişti.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği