Telefon
WhatsApp
1965 Samsunspor Derneği çocukları unutmadı
Chakra Negatif İyon Kart

1965 Samsunspor Derneği çocukları unutmadı

2019 yılında Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen Covit-19 nedeniyle Türkiye bu bayramı evlerde geçiriyor. Ramazan bayramında tam kapanma nedeniyle sokağa çıkamayan çocukları unutmayan 1965 Samsunspor Derneği, 'Siz sağlığınız risk etmeyin şekerleriniz bizden' sloganı ile çocukları sevindirdi. 

1965 Samsunspor Derneği Genel Başkanı Fırat Kızıl, milli ve dini bayramların çocukların zihninde çok farklı bir yeri olduğunu söyledi. Kızıl:" Yaklaşık 2 yıldır ülke olarak pandemi ile mücadele ediyoruz. Bu mücadelenin temel kurallarından olan sosyal mesafe, özellikle bayramlarda mutlu olan çocuklarımızın bayram coşkusunu, bu bayram yaşayamamasına neden oluyor. Biz de 1965 Samsunspor Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık. Çocuklarımızı her bayram olduğu gibi mutlu etmek için küçük paketler halinde bayramlık şekerler ve çikolatalar hazırladık. Evde olduğumuz bu dönemde eğlenebilmeleri için paketlerimiz ile birlikte kendi hazırlamış olduğumuz bir adet boyama kitabını da hediye paketlerimize ilave ettik." dedi.

İLK GÜN 250 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİLER 

Yaptığı sosyal projeler ile Samsun'da her kesimin takdirini kazanan 1965 Samsunspor Derneği Genel Başkanı Fırat Kızıl, bayram dolayısıyla ilk gün 250 çocuğu sevindirdiklerini söyledi.

Kızıl şunları söyledi: "Dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte topluma nasıl fayda üretebiliriz derdindeyiz. Geçen hafta ramazan dolayısıyla Kızılay'ın kan stoklarında azalma olduğunu öğrendiğimizde hemen hareket geçtik ve kan bağışı kampanyası düzenledik. Bayram boyunca şehrin farklı bölgelerinde çocuklarımıza sürprizler yapmaya devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan ve bizleri destekleyen üyelerimize teşekkür teşekkür eder ve bu etkinliğin bütün derneklere örnek teşkil etmesini dileriz. Her zaman belirttiğimiz gibi, derneğimiz kesinlikle bir taraftar grubu değildir. Hayatın her alanında, özellikle yardımlaşma alanında aktif olan bir dernektir" şeklinde konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği