Telefon
WhatsApp
YARDIMCI ANTRENÖRÜMÜZ GÖKHAN GEYLANİ’DEN AÇIKLAMA
Chakra Negatif İyon Kart

Yardımcı Antrenörümüz Gökhan Geylani, 3-1 kazandığımız Royal Hastanesi Bandırmaspor maçını değerlendirdi.

Maç öncesi tesislere gelerek takımımıza moral veren taraftarımıza teşekkür eden Yardımcı Antrenörümüz Gökhan Geylani, “Bugün tesisten ayrılırken taraftarımızın yapmış olduğu ciddi bir hazırlık vardı. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bu maçın kazanılmasında da bizde ve oyuncuların üzerinde ciddi bir motivasyon olduğunu düşünüyorum” dedi.

Maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Gökhan Geylani, “Royal Hastanesi Bandırmaspor takımı topladığı 27 puanın son 15’ini son 6 haftada toplamıştı ve ligin en fazla ikili mücadele kazanan takımıydı. Önde baskıyla başlayalım, savunma ve orta saha bloğu arasında fazla sayıda buluşma gerçekleştirelim ve bunun devamında da yapacağımız merkez ve kenar ataklarında sonuca gitmeyi düşünmüştük. Maça iyi başladık ve akabinde golü de bulduk. Fakat yine önde oynamaya devam ederken, uzun öne atılan ve korner olan top neticesinde farklı eşleşmede zamanlama hatasından dolayı oyun 1-1’e geldi. İlk yarı 2 pozisyon verdik. Fakat bizim de yakaladığımız 2-3 tane pozisyon var. Asıl işi nerde gördük derseniz, maçın ikinci yarısında gayet iyi oynadık. Yakaladığımız 5-6 tane pozisyon var. 2 tane direkten dönen topumuz var. Yapmak istediklerimizi sahaya daha iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Bunda da en önemli etkenin topu geri kazanma süremizi kısa tutup, topu kaybettiğimiz andan itibaren yaptığımız baskı ile birlikte rakibi kendi yarı sahasından çıkartmadan orada oynadığımız oyun olarak görüyorum” diye konuştu.

Aynı oyunu karakterini deplasmanlara da taşımak istediklerini belirten Gökhan Geylani, “Şimdi bu maçtan 3 puanla ayrıldık. İç saha, favori oyun, iyi fakat biz bunu deplasman maçlarına taşımak zorundayız. Aynı oyunu, aynı karakteri deplasman maçlarında da göstermeliyiz. Bundan sonra yapacağımız iş çıkacağımız 2 deplasman karşılaşmasında da aynı oyun stratejisi ile oynamak ve toplayabildiğimiz puanları toplayarak tekrar iç saha maçına dönmek olacaktır” şeklinde konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği