Telefon
WhatsApp
“Ya kenetleneceğiz, ya kenetleneceğiz!”
Chakra Negatif İyon Kart

Hancıoğlu’dan Samsunspor çağrısı:

“Ya kenetleneceğiz, ya kenetleneceğiz!”

 

 

Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun’un bütün kesimlerine play-off sürecinde Samsunspor etrafında kenetlenme çağrısı yaptı. Hancıoğlu “Şimdi Atatürklü Arma etrafında kenetlenmeyen, yarın Samsunlunun yüzüne bakamaz hale gelecek” dedi.

Bu sezon, iç saha ve deplasmanda oynadığı maçların birçoğunda tribünde yer alarak Samsunspor’a destek veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunspor’un play-off sürecinde her zamankinden çok daha büyük desteğe ihtiyaç duyacağını söyledi.

Adanaspor deplasmanında da tribünde yerini alarak Samsunspor’u yalnız bırakmayan Hancıoğlu, Samsun dönüşünde açıklamalarda bulundu. Hancıoğlu özetle şunları söyledi:

“Eleştirmek en kolayı… Takımın sahada dönem dönem sergilediği başarısız oyunu, kaybedilen puanları bugün konuşmak yersizdir. Şimdi, geride bıraktığımız zorlu süreçte Samsunspor’u sahipsiz bırakan, Samsunspor’a her türlü haksızlık yapılırken bunlara seyirci kalan, Samsun’un ve Samsunspor’un menfaatlerini savunmaktan geri duran basiretsiz kişi, kurum ve makamları konuşma zamanı da değildir. Bugün, Samsunspor için kenetlenme zamanıdır. Ya kenetleneceğiz, ya kenetleneceğiz! Biz, Samsunspor’u başarısız kılmak üzere masa başında oyun kuranlara, Şanlı Arma ve Atatürklü formayı hazmedemeyenlere cevabımızı play-offlarda elde edeceğimiz başarıyla vereceğiz.

Zirve mücadelesi yürüttüğümüz takımlara baktığımızda, her iki takımın yerel ve genel tüm siyasetçileri, iş dünyası, sanatçıları topyekûn camialarına sahip çıktılar ve bugün başarılarını kutluyorlar.

Şimdi Samsunluyum diyen herkesin kendisine sorması gereken soru şudur:

Kendi üzerimize düşen görevi yaptık mı?

Her Samsunlu, bu soruya en içten, en samimi duygularıyla cevap vermek ve gereği neyse onu yapmak zorundadır.

Görevimiz bellidir… Samsunspor’umuza bugün her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde destek vermek, önce oynayacağımız iki eleme maçını kazanarak finale çıkmak ve finalde de kazanarak Atatürklü Arma’yı Süper Lig’e taşımaktır.

Şimdi Atatürklü Arma etrafında kenetlenmeyen, yarın Samsunlunun yüzüne bakamaz hale gelecektir!

Tüm Samsunluları, Samsunlu olmasa dâhi ülkemizin dört bir yanında yaşayan ve Samsunspor’a gönül vermiş herkesi bu seferberliğe ve Şanlı Armamıza sahip çıkmaya çağırıyorum.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği