Telefon
WhatsApp
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ FUAT ÇAPA’DAN AÇIKLAMA
Chakra Negatif İyon Kart

Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, 5-0 kazandığımız Altaş Denizlispor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, “Bugünkü karşılaşma 3 hafta üst üste berabere kaldıktan sonra galip gelmek istediğimiz bir karşılaşmaydı. Bundan dolayı da iyi hazırlandık. Rakibimiz beklediğimiz gibi oyuna başladı. Golün erken gelmesi oyun tamamen bizim istediğimiz şekle döndü. Bir ve ikinci golden sonra da oyun tamamen bizim oynamak istediğimiz oynamak istediğimiz alanları bularak oynamaya başladık. Bugünkü karşılaşmada oyun değil, mücadele de ön plana çıkması gerekiyordu. Maçın özellikle geçiş kısmında özellikle 2-3 maçtır yapamadıklarımızı bugün çok net bir şekilde daha doğru yaptık. Bu da tabiki yeni gelen arkadaşlarımızın adapte olması önemliydi. Özellikle Tomane’nin etrafındaki sıkıntıyı tam olarak çözemedik. Ama Junior Tallo’nun mevkiinde neler yapabileceğini çok net görebiliyorduk. Bugün de o oldu. Galip geldiğimiz için mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

Eleştirilerin bazen can acıttığını ifade eden Fuat Çapa, “Biz 3 hafta berabere kaldık. İkinci devre alınan puanlara baktığımız zaman en çok puan alan takımlardan bir tanesiyiz. Biz 5 maç oynamışız 9 puan almışız. En fazla puan alan takım 12 puan almış. Bu süreçte Ankaragücü 13 almış ama onlar 6 maç oynadı. Diğer ilk 6 takım içerisinde olanların en çok puan alan 2-3 takımdan bir tanesiyiz. Biz buraya 8 lig maçı oynadıktan sonra gelmiştik ama ligde 9 maç oynanmıştı. Ondan sonraki süreçte takımın başında çıkıp aldığımız puanlara bakıyorum ve ilk 3 içerisindeyiz. Ama maalesef bir maç berabere kaldığımız zaman veya istediğimiz sonuç olmadığı zaman eleştiri okları çok can acıtıcı oluyor. Zaman zaman kendi kendime ‘Samsunspor neden başarılı olamıyor’ diye düşünüyorum. Aslında Samsunspor başarısızlığı kendi içerisinde araması lazım. Camia olarak, dışarıda değil. Buradan giden oyuncuların başka kulüplere gittiği zaman ne kadar verimli olduklarını görüyoruz. Buraya gelen oyuncular da çok büyük bir verimle ve özlemle geliyorlar ama buraya geldikten sonra özgüven kaybı yaşayıp o futbolla oynamak zorunda kalıyorlar. Buradan gittikleri zamanda gittikleri takıma çok büyük katkı sağlıyorlar. Bunun nedeni nedir bilmiyorum ama camianın bu barışın biran önce sağlanması lazım. Bu camia bu barışı biran önce sağlamadığı sürece bu tür sıkıntılar yaşanır, üzücü olur. Camianın beklentisine de el freni olur” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği