Telefon
WhatsApp
SANDIKÇI’DAN SAHA EKİBİNE TEŞEKKÜR
Chakra Negatif İyon Kart

SANDIKÇI’DAN SAHA EKİBİNE TEŞEKKÜR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, karla mücadele başta olmak üzere sahada görev yapan çalışanlar ile bir araya gelerek yapılan mücadeleden dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

HEDEF MUTLU BİR CANİK HALKI

Belediye olarak yapılan bütün mücadelenin Canikli vatandaşların mutlu ve huzurlu olması için ortaya konduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Sizlere teşekkür ediyorum. Gerek karla mücadele ve gerekse sahada yürüttüğümüz bütün hizmetlerde ilçemize yakışır bir çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz. Vatandaşlarımız yapılan bu mücadeleyi görüyor. Her gün daha ileriye giden, her gün daha huzurlu bir kent dokusu oluşması için gece gündüz çalışmalarımız devam edecek. Bize düşen her zaman daha çok çalışmak. Bize düşen her zaman daha çok mücadele etmek. Bize düşen her zaman ve her şartta ilçe halkımızın yanında olmaktır” diye konuştu.

BİZİM GÜCÜMÜZ ÇOK ÇALIŞMAK

Canik İlçesi’ni her alanda geliştirecek ve daha ileriye götürecek bir çok proje ve hizmete imza attıklarını söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Belki her şeyin bir çaresi var ama boşa giden zamanın telafisi yoktur. Her alanda vatandaşına üstün hizmet anlayışını hakim kılmış bir belediye olmak için uğraşıyoruz. Bütün projelerimizin merkezinde bu var. İnsanı mutlu, huzurlu bir ilçe olmak en büyük hedeftir. İşte bu hedefe bu anlayış ile birlikte ilerlemekten gurur duyuyorum. Bu güne kadar yaptığını ve bundan sonra göstereceğiniz emek için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği