Telefon
WhatsApp
Mustafa Demir’in  Anneler Günü Mesajı
Chakra Negatif İyon Kart

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in 

Anneler Günü Mesajı

Huzurlu bir toplumun temeli sağlam bir ailedir. Bu temelin en sarsılmaz yapı taşı da annedir. Aile hayatı içerisinde en zor görevlerden birini üstlenen annelerimiz hayat yolculuğumuzda ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz ve ilk rehberimiz olmuştur. 

Çocukların hayatlarındaki en güçlü bağ annedir. Sevgi, şefkat ve fedakarlıklarıyla sağlıklı nesiller yetiştirilmesi noktasında önemli bir sorumluluk üstlenmişlerdir. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, tüm varlığını çocuklarına adayan annelerimiz dünyanın en karşılıksız duygularını taşırlar. 

Peygamber Efendimiz: “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi ile cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, Dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören annelerimizin ve anne olmak için can atan bütün kadınlarımızın Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği