Telefon
WhatsApp
Keser ziyaretlerini Fener Mahallesinde sürdürdü
Chakra Negatif İyon Kart

Samsun Milletvekili Adayı Hakan Keser seçim çalışmaları kapsamında Samsun'un Bafra ilçesinin fener mahallesini ziyaret etti.  

 “Bugün ilçemizdeki fener mahallesini ziyaretinde tarımla uğraşan fener köylüsünün sorunlarını dinledi. Köylünün ürettiği ürünlerin para etmemesinden dolayı zarar eden çiftçimizin üretim için aldığı mazot, gübre, tarım ilaçlarının her geçen gün fiyatlarının artığını söyledi.

Fener çiftçisi ile dertleşen Keser çözümün zafer partisinde olduğunu söyledi. Bu çözümlerin başında girdi maliyetlerinin azaltılacağını Gübre, mazot ve zirai ilaçlardan ötv ve kdv alınmayacağını ürettikleri ürünlerin alım garantisi verilerek; çiftçimizin üreten ve kar eden bir hale geleceklerini söyledi. Ürünlerini pazarlamada köy kooperatifleri oluşturularak kendi pazarlarını oluşturulması sağlanacaktır. dedi.

Vatandaşın gözünü boyamak için seçim vaadi olmadığını vaat edilenlerin hepsinin gerçekleşeceğini beyan etti. Şuan burada seçim nedeniyle değil seçimlerden sonrada çiftçimizin yanında olacaklarını, zor günlerden geçen ülkemizin sıkıntılarının çözümünü ve aydınlık günlerin 14 Mayıs 2023 tarihinde zafer partisi ile kavuşacaktır. Diyerek sözlerini tamamladı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği