Telefon
WhatsApp
ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA
Chakra Negatif İyon Kart

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Bursaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Karşılaşmaya çıkarken, maalesef geçen hafta kaybettiğimiz puanlardan sonra üçüncü olarak maça çıktık. O yüzden Giresunspor’a ve Adana Demirspor’a tekrar yanaşmak için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularımızda gerçekten bu işin bilincindeydiler. Maça iyi başladık. Golü bulduk. Sonra yine pozisyonlarımız vardı. Tam içeri girerken 2-0’ı bulduk. Bu rakibin direncinin biraz daha kırılması, sistem ile alakalı değişiklikler yapması ve sonrasında da risk almasına sebep oldu. İkinci yarı da yine pozisyonlar bulduk. Golü bulduk, direkten dönen topumuz vardı. Oyunu iyi getirdik. Sonrasında da kapanışı da güzel bir şekilde yapıp camiamızın, taraftarımızın ihtiyacı olan moral, motivasyonu sağlayacak hem güzel oyunu hem bol pozisyon ve beraberinde bol gollü galibiyet bizim için güzel oldu. Ben tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bursaspor’u da tebrik ediyorum. Bence bu ligin renkli takımlarından, iyi takımlarından bir tanesi ve en başarılı kadro yapılanmasına baktığımız zaman o gençlerle en başarılı birkaç takımlarda bir tanesi bence. O yüzden onlara da bundan sonraki dönemlerde başarılar diliyorum” dedi.

Kadro dışı kalan Caner Arıcı, Burak Çalık ve Kerem Can Akyüz hakkında da konuşan Ertuğrul Sağlam, “Caner, Kerem ve Burak arkadaşımız başkanımızın ve yönetimimizin aldığı karar neticesinde aramızdan ayrıldılar. Bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Taraftarlardan oyuncuların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel şeyler beklediğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “3 tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben taraftarlarımızdan özellikle oyuncularımızla alakalı onların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel şeyler bekliyorum. Bizimle alakalı belli bir kesimin beklentisi var. Onlar da merak etmesinler 3 hafta sabretsinler. Dolayısıyla böyle de bir isteğimiz olacak. Ama bugün de şunu gördük ki, oyuncularımız sorumluluk aldılar. Olayı sahiplendiler ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiler. İnşallah bundan sonraki hedefimiz, amacımız bu akşam maçı değerlendirip, yarından itibaren de bizim için yine çok önemli olan Boluspor karşılaşmasına hazırlanmaya çalışacağız. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği