Telefon
WhatsApp
CANİK’TEN ÇOCUKLAR VE GENÇLERE HEDİYELER
Chakra Negatif İyon Kart

CANİK’TEN ÇOCUKLAR VE GENÇLERE HEDİYELER

Canik Belediyesi Pandemi süresince çocuklar ve gençleri sosyal aktivite alanında tutabilmek için hayata geçirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Resim yapan, şarkı söyleyen, şiir okuyan çocuklar ve gençlere canlı yayında yapılacak kura ile hediyeler dağıtacak. 

PANDEMİ EN ÇOK ONLARI ETKİLEDİ

Salgın en çok çocukları etkilediğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Yaklaşık bir yıldır çocuklarımızın üzerinde büyük bir baskı var. Kimi zaman anne babasına dahi sarılamayan çocuklar, yaşlarının gereği olan hemen hemen her şeyden mahrum kaldılar. Bu onları hem fiziki, hem psikolojik olarak olumsuz yönde etkiledi. Canik Belediyesi olarak, bu süreç zarfı içinde birçok etkinlik yaparak onların yüzünü biraz olsun güldürmeye çalıştık. Biraz olsun çocukluklarını yaşayarak içinde bulundukları durumdan farklı bir zaman diliminde olmalarını istedik. Yeni yılın onlara umut olması, her şeyin güzel olacağına dair düşüncelerin filizlenmesi için yaptığımız bu etkinliğe bütün Canikli çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu. 

GENÇLER BU SÜRECİN GİZLİ KAHRAMANLARI

Pandeminin en çok etkilediği bir diğer kesim ise gençler olduğunu önemle vurgulayan Sandıkçı, “ Gençler bu zor zamanların gizli kahramanları gibiler. Yaklaşık bir yıldır kendilerinden çok annelerini, büyüklerini ve toplumu düşünerek kendilerini izole ettiler. Yaşamlarından, enerjilerinden ve belki de en önemlisi hayallerinden ödün verdiler. Bu duygu ve düşünceler ışığında onlar içinde çok önemli hazırlıklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Çocuklar ve gençler artık yarınlarımızı değil, bugünlerimizi temsil ediyorlar. Onlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onların da bizlere. Bu zor virajı hep birlikte geçeceğiz. Bu etkinliğimiz gençlerimizle birlikte çok daha güzel olacaktır” şeklinde konuştu.  

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği