Telefon
WhatsApp
Büyükşehir’den muhteşem gece
Chakra Negatif İyon Kart

Büyükşehir’den muhteşem gece

‘Bana Türkünü Söyle’ yarışmasında 11 finalist canlı yayında pandemi kuralları dikkate alınarak organize edilen programda muhteşem performans sergiledi. Birbirinden güzel türkülerin söylendiği gecede yarışmacıların heyecanı yüzlerine yansıdı. Yarışmada jüri oylamasında en yüksek puanı alan Emre Bilkay birinci olurken, Kübra Aydoğdu ikinciliği, İrem Çınar ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye girenler ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bana Türkünü Söyle’ ses yarışması muhteşem bir gece ile son buldu. 11 kişinin finale kaldığı yarışmada birbirinden güzel türküler seslendirildi. Atakum Sanat Merkezi’ndeki final gecesi SBB TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Yarışmacıların jüri önünde sergilediği canlı performans büyük beğeni topladı. Emre Bilkay, jürinin oylarıyla yarışmanın kazananı oldu. Kübra Aydoğdu ikinci, İrem Çınar ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir verdi.
Gecede ayrıca yayın hayatına başlayan SBB TV Youtube kanalının da lansmanı yapıldı. Ünlü sanatçılar, gönderdikleri videolarla hem SBB TV’nin yeni yayın hayatını kutladı hem de ‘Bana Türkünü Söyle’ yarışmasındaki finalistlere başarılar diledi.

Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen final gecesinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’da bir çığır açtıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Dijital teknolojiyi üst düzeyde kullanan yaygın bir iletişim platformunu hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız Türkiye'nin önemli şehirlerinden Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden ilk adımın atıldığı misyon şehri Samsun'a kültürden sanata, bilimden teknolojiye kadar her ne varsa katkı sağlamaktır. Yayın hayatına başlayan SBB TV Youtube kanalımız şehrimizin doğru, sağlıklı ve vizyoner yürüyüşüne çok güzel katkı sağlamak için oluşturulmuştur. Amacımız bu güzel şehrin her türlü özelliklerini hem insanımıza hem Türkiye'mize hem de bütün dünyaya tanıtmaktır. Yayın yelpazemizi o şekilde planladık.”

SBB TV Youtube kanalı dışında Samsun Şehir Gazetesi haber portalı ve e-dergi projelerini de hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Mustafa Demir, “Dünyanın önemli merkezleriyle yarışacağız. Samsun'da bu alanda bir çığır açıyoruz. Genç kadronun emeğini görünce ve çok önemsediğimiz bir alan olunca beklediğimizin çok önündeyiz” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin de yaptığı konuşmada, "Yaklaşık üç ay süren ve büyük bir teveccüh gördüğümüz ‘Bana Türkünü Söyle’ adlı yarışmamızın final heyecanını yaşıyoruz. Öyle ki halk oylaması sürecinde yalnızca bu programımız SBB TV’de 110 bin izlenme sayısına ulaştı. Ayrıca bu gece bir süredir hazırlıklarını yaptığımız Büyükşehir dijital medya platformumuzun yayına hayatına başlamasıdır. Yeni kurulan medya merkezimiz çalışanından ekipmanına kadar ileri düzey yayıncılık yapmak için tasarlandı ve bu haliyle Türkiye'nin ilklerinden olacaktır” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği