Telefon
WhatsApp
Bu Mücadelenin Başkahramanları Sizlersiniz
Chakra Negatif İyon Kart

Pandeminin ilk günlerinden itibaren koronavirüse karşı en ön safta mücadeleyi sürdüren sağlık çalışanlarına Valimiz Sayın Doç.Dr. Zülkif Dağlı tarafından teşekkür belgesi verildi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törende 4.100 kişilik sağlık ordusunu temsilen farklı meslek gruplarından belirlenen 11 sağlık çalışanına belgelerini veren Sayın Valimiz şunları söyledi:

 

“Sağlık çalışanlarımız pandeminin ilk günlerinden itibaren koronavirüse karşı yürütülen mücadelenin en ön safında adeta virüsün izini sürüp, onu yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Belki herkesin virüs bana bulaşır mı endişesiyle dışarıya çıkmaya, markete gitmeye çekindiği günlerde onlar, her gün virüsle yüz yüze gelerek, bizi virüsten korumak için hayatlarını ortaya koyuyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek, övgü dolu sözler sarf etsek az gelecektir.

 

Bu vesileyle Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ve onun nezdinde tüm sağlık yöneticilerimizle sağlık çalışanlarımıza bir daha teşekkür ediyor ve sağlık çalışanlarımıza tüm Samsun halkı adına şu mesajı da iletmek istiyorum:

 

“Bu mücadelenin başkahramanları sizlersiniz. İnsanların hayatlarını kurtarmak için gösterdiğiniz özverinin bir tanımı yok. Ancak şunu bilin, Samsun halkı size minnettar. Bu zorlu süreçte yaptıklarınız ve gösterdiğiniz fedakârlık hiçbir zaman unutulmayacak.

 

Biz Samsun Valiliği olarak her zaman yanınızdayız. Her noktada halkımıza yapılan çalışmaları ve sizin özverinizi, özverinizin boşa gitmemesi için önlemlere riayet edilmesi hatırlatıyor, halkımızı uyarıyoruz. İnşallah sizin çabalarınız ve halkımızın bu çabanın boşa gitmemesi için kurallara riayetiyle en kısa süre içinde ilimizde virüsü kontrol altına alacağız. Umarım bu zorlu sürecin sonunda en kısa zamanda daha güzel, hastalıktan uzak sağlık dolu günlerde de bir araya geliriz.” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği