Telefon
WhatsApp
Biraz da başkaları beceremesin..!
Chakra Negatif İyon Kart

Koskoca (cık) 60 Milyar tl kar açıklayan bir banka  & ve yine ona yakın kar eden koskocaman ( cık ) diğer banka bu ülkenin en büyük 2 dev ailesi mi desem ?

Deve nin sırtındaki kamburu mu desem bilemedim ! ( şahsi para kazanıp kaybetmek değil düşüncelerim ) F/K ları düşmüş 1,20 - 1,30 lara.. tahtalarında 2 - 3 milyon lot ancak var tavana kadar.. ama inadına seyirciler daha da düşmesine..

Panik halindeki ky nin elindeki 3 kuruşun hepten 1 e düşmesine.. #Deprem zaten yeterince ağır bir bilanço oluşturmuş durumda.. Bölgede yaşayan 380 bin civarındaki yatırımcının çoğunluğunun hesaplarına bakmayı dahi düşündüğünü pek sanmıyorum.. Yanlız baktıklarında 2. bir şok geçirmelerine gerek var mı ?

Yada 20 yıldır yeni yeni borsanın bir yatırım yeri olduğunu düşünmeye - inanmaya başlayan 3-4 milyon varan küçük yatırımcı kardeşime yapılan zulumden başka bir şey değilir..

Ve yine aynı şekilde ülkede ekonomiden sorumlu ne kadar kişi yada kurum varsa topunun da sınıfta kaldığı bir aşikar dır.. #Bist 30 tahtalarına yapılacak 3 - 5 milyar tl lik bir müdahale (destek ) ile yine bu travmaların önüne geçmek mümkün iken telafisi zor kayıplar yaşatılıyor malesef onca insana..

Bu paralar çöpe atılacak değildi en nihayetinde 6 ay sonra % 50 üstüne başka alacak kurumsal yada bireysel yatırımcı çıkardı ve halen çıkar.. Hali hazırda neyi bekliyorsunuz ? ..

Saçma sapan yerlerde bu ülkenin 100 milyarlarını garibanın sırtına yaslayıp zengine verdiniz zaten.. #Borsa bir ülkenin vitrinidir.. Zaman zaman asansöre, zaman zamanda adeta halatları kopmuş bir asansöre benzer hareketler sergileyen bir piyasaya kimler ne diye güvenip.. !

Hiç birşey bilmiyorsanız; kanımca gerekliliği tartışılır bölge illeri dışındaki okulları tatil ettiğiniz gibi piyasayı da tatil etseniz yeterdi.. Yapamıyorsanız - beceremiyorsanız bırakın gidin arkadaş.. Biraz da başkaları beceremesin..!

Selim Pala

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği