Telefon
WhatsApp
BAYRAMDA DA CAN DOSTLARINI UNUTMADILAR
Chakra Negatif İyon Kart

BAYRAMDA DA CAN DOSTLARINI UNUTMADILAR

 

Ramazan Bayramı'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "tam kapanma" uygulamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları da unutulmadı

 

 

Ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da Ramazan ayının ardından bayramda da tam kapanma süreci devam ediyor. Tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte sokak hayvanları için çalışma yapan Canik Doğa Sporları Besleme Grubu Kavak, Ladik, Çarşamba, Atakum, Tekkeköy, Canik ve İlkadım ilçelerinde bulunan ve sokak hayvanlarının yoğunlukta yaşadığı alanlara mama desteğinde bulundu.

 

YEDİ İLÇEDE ÇALIŞTILAR

Bayramın 3 gününde de ekipler halinde 7 ilçede çalışmalar yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Yasin Karaahmet, "Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle ülkemizde tam kapanma süreci yaşandı. Biz dernek olarak Ramazan ayında sokaktaki canlıların yoğun yaşadığı alanlara mama desteğinde bulunduk. Bayramda da bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sokaktaki dilsiz dostlarımızın sıkıntı yaşamaması için tüm vatandaşlarımızdan ricamız dilsiz dostlarımıza karşı hassas ve duyarlı davranmalarıdır. Bulundukları bölgelerde mama desteğinde bulunmalarını istiyoruz" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği