Telefon
WhatsApp
 AVCI’DAN KARADENİZDEKİ ZİRAAT ODALARINA ÇAĞRI
Chakra Negatif İyon Kart

 AVCI’DAN KARADENİZDEKİ ZİRAAT ODALARINA ÇAĞRI

 

Bugün Ayvacık’ta yapılan Ziraat Odası Meclisi ve Yönetim seçimlerinde mevcut Ziraat Odası Başkanı Erdal AVCI 4.kez tek liste olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

 Divan Başkanlığına Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan TÜTÜNCÜ, divan üyeliklerine Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman ASLANKAYA le Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer ERSOY ve Ayvacık Milliyetçi Hareket Partisi Ali DUMAN seçildi.

 Gündemin maddelerine geçilmeden önce ülkemizde meydana gelen depremden dolayı Rahmeti Rahmana kavuşan şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti ve Dualar edildi.

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sn. Ş. Şemsi BAYRAKTAR Beyefendinin kongreye göndermiş olduğu birlik ve beraberlik mesajı okundu.

 Açılış konuşması yapan Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal AVCI Karadeniz Bölgesinde ki fındık üreticilerine ve bütün oda başkanlarına çağrıda bulunarak gönüllülük esası aranmak kaydı ile alan bazlı destek alan fındık üreticilerinin fındık desteklemesinin yüzde 10 unun deprem bölgesine bağış yapmaya ziraat odası başkanlarımızın da buna öncülük etmelerini arz ediyor ve ayvacıktan bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz dedi.

Kongreye katılan Ayvacık Tarım ve Orman İlçe Müdürümüz Barış PADEM Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan TÜTÜNCÜ, Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman ASLANKAYA, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer ERSOY, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin BEDİR, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda ERGÜN Çarşamba Ayvacık Salıpazarı Organik Fındık Üreticiler Birliği Ali BAKIR, Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin SÖNMEZ, Ayvacık Muhtarlar Derneği Başkanı Tevfik ŞAHİN, Ayvacık Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim BİLAL, Ayvacık Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali DUMAN, Ayvacık İyi Parti İlçe Başkanı Hakan AVCI, Ayvacık Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa ALTUNTAŞ, Çarşamba Büyük Birlik İlçe Başkanı Ali Kemal TOTUK ve yönetimi Çarşamba Şoförler Odası Başkan Vekili Ertan SAĞLAM Ayvacık mahalle muhtarları, Ayvacık Ziraat Odası Delegeleri ve Ayvacıklı çiftçilere teşekkür ve şükranlarını sundu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği