Telefon
WhatsApp
1965 SAMSUNSPORLULAR DERNEĞİNDEN ÖNEK DAVRANIŞ
Chakra Negatif İyon Kart

1965 SAMSUNSPORLULAR DERNEĞİNDEN ÖNEK DAVRANIŞ

 

Türk Kızılay’ın kan stoklarının azalması üzerine Kızılay’ın yaptığı çağrıya destek vermek üzere harekete geçen 1965 Samsunspor Derneği, kentteki tüm vatandaşları kan bağışı kampanyasına davet etti.

 

 

 

1965 Samsunspor Taraftar Derneği üyeleri, Türk Kızılay’a destek amacıyla, bir araya gelerek Cumhuriyet meydanında kan bağışında bulundu.

1965 Samsunspor Derneği Taraftar Grubu adına Fırat Kızıl, kan bağışından önce yaptığı konuşmada, vatandaşların ve Samsun’daki tüm Samsunsporluları bu sıkıntılı dönemde duyarlılık göstererek kan bağışı kampanyasına katılmalarını canı gönülden istediklerini söyledi.

 

Her ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Kızılay’ın kan stoklarında ciddi düşüş yaşandığının belirten Fırat Kızıl, dernek olarak bu duruma duyarsız kalamayacaklarını ifade etti.

 

Kızıl, “Her ramazan ayında olduğu gibi bu yılda da Kızılay’daki kan stoklarında düşüş gözleniyor. 1965 Samsunspor Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bugün derneğimizin üyelerinden 35 arkadaşımız ile kan vermeye geldik. Kan bağışlayan bütün üyelerimize teşekkür ederiz ve bu etkinliğin bütün derneklere örnek teşkil etmesini dileriz. Her zaman belirttiğimiz gibi, derneğimiz kesinlikle bir taraftar grubu değildir. Hayatın her alanında, özellikle yardımlaşma alanında aktif olan bir dernektir” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği