Telefon
WhatsApp
19 Mayıs Belediyesi 4. Çocuk Kitapları Günleri Başladı.
Chakra Negatif İyon Kart

19 Mayıs Belediyesi 4. Çocuk Kitapları Günleri Başladı.

19 Mayıs Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında “ 19 Mayıs Belediyesi 4.Çocuk Kitapları Günleri “ etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

19 Mayıs Belediyesinin, çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “4. Çocuk Kitapları Günleri” 10 Kasım - 12 Kasım tarihleri arasında saat: 09.00 ile 18.00 arası, 19 Mayıs Belediyesi Hizmet Binasında bulunan salonda düzenleniyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ’’Belediye olarak çocuklara kitap sevgisini aşılamak ve okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olmak amacı ile düzenlediğimiz çocuk kitapları günü etkinliğimize pandemi den dolayı bir süre ara vermiştik. Bu yıl tekrar düzenleyerek, çocuklarımızı kitaplarla buluşturduk. ’’ Dedi

Ülkemizde birçok alanda önemli gelişmeler olmasına rağmen kitap, dergi, gazete okumak konusunda hala problemlerimiz devam etmektedir diyen Başkan Topaloğlu, “ Bu sorunu çözecek olan kişiler ise sadece ve sadece kitap okuma alışkanlığını kazanan gençler olacaktır. Dünyada hızla meydana gelen bu değişmeler ve gelişmelere ulaşmanın ve bu yarışta ülkemizin geri kalmamasının en önemli yolu kuşkusuz ki okumaktır. Kitaplarla kucaklaşma adına kitap günleri büyük bir fırsat. Tüm hemşehrilerimi kitap günlerini ziyaret etmeye ve kitap okumaya davet ediyorum ".Dedi.

Yazarlar öğrencilere kitaplarını tanıtıp sorularına cevap vererek öğrencilerin aldıkları kitapları imzaladılar.

Açılışa 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Bölük Komutanı Serkan Kalınbacak, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

vizyon vital2

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği